Projectverlichting

Projectverlichting

Roodbergen en Dolfsma Light-Design weet als geen ander hoe essentieel verlichting voor onze opdrachtgevers is. Voor elk project bieden we maatwerk of het nu gaat om retail, showrooms, horeca, zorg , bedrijven of particuliere woningen, met onze wijze van verlichten creƫren wij een juiste balans tussen inrichting en verlichting.

Voor de realisatie van een bouw- of verbouwproject zijn vele partijen betrokken en is goede onderlinge afstemming erg belangrijk. De gestelde eisen voor comfort, klimaat, energieverbruik, duurzaamheid, veiligheid, gebouwenbeheer en uitstraling moeten op de juiste wijze ingepast worden.

Verlichting is hierin een essentieel onderdeel. Daarom zijn wij bij voorkeur al vanaf de startfase van het project betrokken bij de (ver)bouw. Op deze manier kunnen wij optimaal meedenken over de inpassing van de projectverlichting in het project.

Wij bieden oplossingen die perfect aansluiten op de functionaliteit van een ruimte en de gewenste uitstraling. Dit doen wij graag in nauwe samenwerking met installateur(s), architecten, projectinrichters en facilitairmanagers. In overleg met de installateur zorgen wij voor een goed geplande levering, passend binnen de projectplanning en -begroting.